31 oktober 2008

After work

Här är inte mycket till allhelgonahelg, men det är dock fredagskväll. Vi har bra after work plejs också, välkommen på en Star öl eller en Coke.



Kan rapportera från Uppdraget att halva jobbet är gjort. Det första assessment teamet avslutade med en heldagsträff för förtroendevalda och frivilliga för att få en reaktion på sina förslag. Försenad start, enkla (och varma!) lokaler, lunch en timme senare än utlovat etc. – det finns massor av praktiska problem, som vi tar med jämnmod.

Jo från Geneve är här. Hon är en av dem som jobbat mest med att mejsla ut detaljerna i det nya greppet som kallas Operational Alliances. Jag tror konferensdeltagarna tyckte om att höra att Sierra Leone har goda förutsättningar att nå resultat i sin planering, att det ser ut att gå snabbare än på andra håll.

Vi var tillbaka på hotellet i tid för att få en halvtimme på balkongen med en öl och lite eftersnack innan solen försvann bakom kullen i väst.

Mer eftersnack och planering blir det imorgon, då med Hlin från Island och Adam från Sverige på plats. Nästa vecka drar vi igång med team nummer två. På onsdag drar vi till Port Loko och kollar hur deras projekt fungerar.

Men nu är det dags för det libanesiska köket att visa vad det går för.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Här kan vi minsann inte sitta på balkongen. Deet är -7 idag

Britt-Louise sa...

Önskar dig en fortsatt trevlig helg! Här i Södra Ullvettern är det snö och -3,3 grader just nu. Såg att du lagt upp en bild tillägnad Mikko. Han hälsar att han fick en gös och en 10 kilos gädda den gången du skulle varit med.
Häsningar Britt-Louise

Gunnar sa...

Kära vänner i Södra Ullvettern, jag tyx alltid vara på fel plats... Hörde just att trattkantarellerna fprtfarande går till i era skogar. Å andra sidan är det inte så dumt att ta en 3 km promenad på stranden och då och då blöta fötterna i 27-gradigt vatten.